Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο «Θαλασσινά Παλάτια», στις 6 – 7 – 13 και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τους πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη για τον δίσκο «Θαλασσινά Παλάτια» που κυκλοφορεί από την εταιρία Ogdoo music group, ο Γιώργος Νταλάρας και ο συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Κορακάκης, αλλά και ο γιος του Βασίλης Κορακάκης που ερμηνεύει αρκετά τραγούδια μέσα στο CD, έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, τραγούδια μεγάλων συνθετών αλλά και τραγούδια από τα «Θαλασσινά Παλάτια», έναν δίσκο καρδιάς.

dalaras_korakakis_2017_03

Συμμετέχει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη, όπως «Στη σκέψη της τρελής», στη «Μαγεμένη σου αγκαλιά» κ.α.

Μαζί τους επίσης η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Ασπασία Στρατηγού.

Γιώργος Νταλάρας – Βαγγέλης Κορακάκης, μια σπάνια μουσική συνάντηση σε έναν υπέροχο χώρο όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την αύρα του λιμανιού να αγκαλιάζει τους ήχους υπέροχων ερμηνειών. Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, κεντάει τις μουσικές του πάνω σε έναν καμβά με σχεδόν βιωματικούς στίχους και ο Γιώργος Νταλάρας, με τη βαθιά γνώση του λαϊκού τραγουδιού και την καθηλωτική του ερμηνεία, δίνει μια άλλη διάσταση στα τραγούδια…

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τηλ. 210 4143310

Ώρα: 9μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
A’ ζώνη: 30 €
Β΄ ζώνη: 25 €
Γ’ ζώνη: 20 €
Δ’ ζώνη: 15 €

Προπώληση:
viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, MediaMarkt, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here