Η Nwaina (Νωαίνα) επιστρέφει με το νέο της single με τίτλο «Por Favor Amor».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα μελωδική σύνθεση σε μουσική της Nwaina. Οι στίχοι σε Αγγλικά και Πορτογαλικά γράφτηκαν από τη Nwaina και την Caroline Marvilla.

To τραγούδι προέκυψε από την ιδέα ενός χωρισμού αλλιώτικου απ’ τους άλλους.
Μουσικά βασίζεται πάνω στο πάντρεμα της folk μουσικής με ηλεκτρονικό beat, με στόχο αυτή η σύγκρουση των στοιχείων να αντικατοπτρίσει τη σύγκρουση των συναισθημάτων που προκύπτουν στο βίντεο: αγάπη, θρήνος, θυμός.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τους Κύπριους Ανδρέας Παναγιώτου (Σκηνοθεσία) και Χρήστος Παναγιώτου (Διεύθυνση Φωτογραφίας), σε ένα βίντεο με φθινοπωρινά χρώματα και μελαγχολική ατμόσφαιρα που ταιριάζει άριστα στο ύφος του τραγουδιού.

Τη Nwaina τη γνωρίσαμε πρώτη φορά ως το ανατρεπτικό κορίτσι με το «μουστάκι» που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor του 2016. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη Βραζιλία όπου ηχογράφησε καινούργια της τραγούδια σε Αγγλικά, Ελληνικά και Πορτογαλικά σε συνεργασία με Latin Grammy βραβευμένους μουσικούς και παραγωγούς, ενώ εκεί κέρδισε έναν διαγωνισμό σύνθεσης σε διοργάνωση των πολιτιστικών υπηρεσιών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι σπουδές της πάνω στη σκηνοθεσία/σκηνογραφία, σωματικό θέατρο και όπερα, βρίσκουν πάντα χώρο έκφρασης μέσα από τις οπτικοακουστικές της συνθέσεις, και το συγκεκριμένο βίντεο συμπληρώνει αριστοτεχνικά το νέο της τραγούδι.

Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here