18/11/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας )

ΟΚ υποδέχονται τον Χειμώνα με ένα άκρως χορευτικό LIVE party, γεμάτο electro-pop ρυθμούς, δυνατά beat και βιντεοπροβολές, στο Envy της Πανόρμου, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.

Πιστοί στο live clubbing, εδώ και δέκα χρόνια περίπου, θα παρουσιάσουν το νέο τους digital single “2” που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και υλικό από το ντεμπούτο album τους, που έκανε την εμφάνισή του στα ράφια των δισκοπωλείων, στις αρχές του χρόνου. Φυσικά, εκτός από τα δικά τους κομμάτια, θα πειράξουν γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα. Από Madonna και Delerium, μέχρι Μίκρο, Kosheen και Primal Scream και ανάμεσα, ανατρεπτικά mash-ups όπως Moby με Δημήτρη Κοργιαλά, Ελένη Τσαλιγοπούλου με Junior Jack ή Χάρις Αλεξίου με Dousk!

Oι ΟΚ είναι η Εβίτα Μητσοπούλου στα φωνητικά, ο Βαγγέλης Ορφανίδης στα synths και ο Theo Kal στις κιθάρες. Στo ντεμπούτο album τους με τίτλο «Το Μέλι» μας περιγράφουν δέκα γλυκές καθημερινές ιστορίες τρέλας, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι «Η ζωή μας η παλιά».

Οι ΟΚ έχουν εμφανιστεί σε πολλά club της χώρας ενώ έχουν ξεχωρίσει οι εμφανίσεις τους με τον Δημήτρη Κοργιαλά, την Ευρυδίκη, τον Γιώργο Καραδήμο, αλλά και τους Djs του Best, Σπύρο Παγιατάκη και Μαρία Παπιδάκη, στο Polis Stage τον περσινό χειμώνα, αλλά και οι συμμετοχές τους σε φεστιβάλ, όπως στη Γιορτή της Μουσικής και το Earthdance Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ χορευτικής μουσικής παγκοσμίως.

Παράλληλα έχουν δύο κυκλοφορίες στη Γαλλία, στις συλλογές Radio Equinoxe του ομώνυμου γαλλικού σταθμού ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading από το www.okband.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
ENVY
Πανόρμου 70-72
Είσοδος Ελεύθερη
Doors @ 23.12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here