4/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

KollektivA ανοίγουν τη συναυλιακή σεζόν, ξεκινώντας την Πέμπτη 13/12 στον πολυχώρο Stage Musicafe στην Ραφήνα!

Με αφορμή το πρώτο τους live, μετά τα επιτυχημένα live του καλοκαιριού θα μας παρουσιάσουν το καινούριο τους digital single «Σκάρτη Εποχή» που κυκλοφόρησε και ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα της Αθήνας.

Με την ορμή του πιο ανερχόμενου ροκ γκρουπ οι KollektivA μετατρέπουν τα σύγχρονα αδιέξοδα σε εκρηκτικές μουσικές νύχτες και συλλογικές αμφισβητήσεις του καθωσπρεπισμού.Ωραία μουσική, έξυπνοι στίχοι, ρυθμός, δυναμισμός, εκρηκτική ενέργεια και σπουδαίες ερμηνείες σε μια βραδιά με νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με τη διαφορετική ματιά των KollektivA. Ένα πρόγραμμα με παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια και προτώτυπες διασκευές θα ξεσηκώσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καταλήψεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας, οι KollektivA έχουν στο ανανεωμένο τους μουσικό οπλοστάσιο όχι μόνο τραγούδια τους που ακούστηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά και το νέο τους digital single «Σκάρτη Εποχή», καθώς επίσης και ολόφρεσκες, εντυπωσιακές διασκευές σε αγαπημένα μας τραγούδια από την εγχώρια και ξένη ροκ (και όχι μόνο) σκηνή. Δεν λείπουν, ασφαλώς, καινούρια ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους «Στρατιώτης του Κόσμου» ο οποίος θα είναι στα πρότυπα μιας rock όπερας και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Οι KollektivA, μας παρακινούν να μην μείνουμε θεατές, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Να αντιτάξουμε την εξωστρέφεια στη μιζέρια.Μας παρακινούν να διοχετεύσουμε δημιουργικά την ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας και μας προτείνουν τη δική τους, γεμάτη αισιοδοξία στάση ζωής.

Πώς να βρούμε θάρρος σε μια «Σκάρτη Εποχή»;
Πώς θα πάψουμε να νοιώθουμε μόνοι μέσα σε μια δύνη γεγονότων που μας καταπίνει;

Συνεργοί τους στο video projection/real time light show οι συνήθεις ύποπτοι Eyellusion.

«Θα περιμένω μέχρι να’ ρθεις» μας λένε με ανεβασμένη διάθεση και μια γλυκιά νοσταλγία ενός καλύτερου αύριο.

Αφού επισκεφτούν αγαπημένα τους στέκια στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, θα επιστρέψουν το Γενάρη στην Αθήνα, στη γνώριμή σκηνή του Σταυρού του Νότου για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν δυνατά live!!!

Ακολουθήστε τους!

Συντελεστές:
Θανάσης Χουλιαράς: Τραγούδι
Φάνης Μαργαρώνης: Κιθάρες, φωνές
Γιώργος Θεοφάνους: Κιθάρες, πλήκτρα
Μάκης Κρέτσης: Κρουστά, φωνές
Παύλος Λογαράς: Τύμπανα
Πέτρος Κρεμιζάκης: Μπάσο

Eyellusion Team:
Βασίλης Κολιός, Θανάσης Ασημόπουλος

Πέμπτη 13/12

Stage Music Cafe
Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα
Τηλ: 2294028310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here