10/4/2012
www.musiccorner.gr

Το Σάββατο 28 Απριλίου, οι My Wet Calvin παρουσιάζουν στo Bios το νέο τους δίσκο, “Happened Before”, μια εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του από την Inner Ear. Το live θα ανοίξουν οι Monday Night Fever.

info:
Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ώρα: 9.30 μμ, Είσοδος:  8€
Bios, Πειραιώς 184

My Wet Calvin
Οι My Wet Calvin μοίρασαν για πρώτη φορά σε συναυλία τους δωρεάν χειροποίητα cd με τα τραγούδια τους το 2005. Έκτοτε, μεσολάβησαν 6 κυκλοφορίες αντίστοιχης λογικής, ένα LP (All Great Events, 2010), 3 βίντεο κλιπ χαμηλού προϋπολογισμού, μια συναυλία σε στριπτιτζάδικο καθώς και άπειρες  live «μεταμφιεσμένες» εμφανίσεις . Ο νέος δίσκος τους, “Happened Before”, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012 από την Inner Ear.

Monday Night Fever
Στην αρχή ήταν οι σπιτικές μελωδίες του Δημήτρη. Το ‘The Midget Party EP΄ήταν η πρώτη του μικρή συλλογή γάτων, νάνων κ λαγών. Ακολούθησαν κάποιες κυκλοθυμίες. Μια μέρα ήρθε φρέσκο και πολύχρωμο το ‘Rainbow Reef EP‘ από την Bad Panda Records. Μετά δονήσεις, τρύπιοι ήλιοι κ υπέροχες φάσεις. Λίγο καιρό μετά ήρθε και ο Νίκος με τα τύμπανα κ τους ρυθμούς του. Απο τότε εχουν αλλάξει πολλά. Τώρα παίζουν παιχνίδια φαντασίας, φτιάχνουν παζλ ήχων. Προσπαθούν να μεταφράσουν όσα δεν είναι εύκολο κανείς να εξηγήσει, σε κάτι που μπορούν να καταλάβουν όλοι, χωρίς πολλές λέξεις.
Αυτή την περίοδο γράφουν vέο υλικό για την επόμενή τους κυκλοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here