23/4/2012
www.musiccorner.gr

Μια μπάντα, που κερδίζει συνεχώς, κοινό και κριτικούς, και σε κάθε live επιβεβαιώνει τις …φήμες!

Επτά άτομα στη σκηνή, παίζουν ελληνική ροκ και έντεχνη μουσική από όλη την ελληνική δισκογραφία αλλά και δικές τους μοναδικές συνθέσεις, με σκοπό να ξεσηκώνουν κάθε φορά το κοινό.

Οι Kazoo προέρχoνται  από την Θεσσαλονίκη.
Η αρχική μορφή τους μορφή  δημιουργήθηκε το 2006 από τους Παναγιώτη Δώρη ( κιθάρα και φωνή), Ηλία Θεοδώρου (Βιολί) και Αντώνη Τενεκετζή (Κιθάρα, φωνή, φυσαρμόνικα και διάφορα μικρά κρουστά). Μεμονωμένα ο καθένας τους ασχολήθηκαν επαγγελματικά με την μουσική από το 2000.

Μέχρι το 2008 έπαιξαν ακουστικά σε πολλούς χώρους και μουσικές σκηνές κυρίως της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο…

Από το 2008 μέχρι κ το 2010 οι Κazoo έκαναν την πρώτη απόπειρα να παίξουν και σε full band μορφή με την προσθήκη ηλεκτρικής κιθάρας ,μπάσου και drums. Έτσι το συγκρότημα εμφανίστηκε στις περισσότερες μουσικές σκηνές της πόλης άλλα και εκτός αυτής.

Το 2011 μετά από “διάλειμμα” ενός χρόνου από τις live εμφανίσεις ως full μπάντα οι Kazoo ξαναοργανώνονται με την προσθήκη νέων και πολλά υποσχόμενων μελών και με νέο πιο εναλλακτικό ήχο.

Ο Παναγιώτης Παντίδης (ηλ.κιθάρα) ,ο Γιάννης Παπασιλέκας (μπάσο ηλεκτρικό-ακουστικό, φωνητικά) ο Νάκης Κεσικίδης (τύμπανα ) και ο Νίκος Τάρας (πλήκτρα), δίνουν το δικό τους στίγμα στο σχήμα. Με αυτή τη μορφή ξαναμπήκαν δυναμικά στη μουσική σκηνή της πόλης παίζοντας σε όλες τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.

Συνεργάστηκαν επίσης με καλλιτέχνες όπως ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, IMAM BAILDI. Στις εμφανίσεις τους ακούγονται τραγούδια από νεότερους καλλιτέχνες όπως ο Λ. Μπαλάφας, Α. Κωνσταντόπουλος, Maraveyas, Locomondo αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις…

Oι Κazoo ζωντανά, στη σκηνή του Κυττάρου, στις 27 Απριλίου 2012…

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 € (με μπύρα)

ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
Τηλ.: 210.822.4134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here