3/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights δηλώνουν ότι ξέρουν από rock party… και δεν αστειεύονται!! Και είναι έτοιμοι να μας το αποδείξουν για ακόμα μια φορά την Παρασκευή 5 Απριλίου στην σκηνή του “Τώρα Κ44”.

Εμείς το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε επ’ αυτού είναι: «ευτυχώς που είναι Παρασκευή!!» … γιατί αλλιώς αρκετοί θα είχανε κακά ξεμπερδέματα με το ξυπνητήρι τους την επόμενη μέρα! Ο Λεωνίδας Μαράντης κατέχει τη συνταγή για μία εκρηκτική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή, έξυπνα διασκευασμένες ελληνικές rock επιτυχίες αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λονδίνο – Αθήνα“. Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μια φορά οι Spotlights, πέντε ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, πάντα έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Έχοντας κυκλοφορήσει το νέο του video clip με τίτλο «Άσος Στο Μανίκι», ο Λεωνίδας δηλώνει έτοιμος να μας κάνει να ξεχάσουμε όλες μας τις σκοτούρες και να μας ξεσηκώσει σε ένα τρελό πάρτυ με ελεύθερη είσοδο (έχουμε και κρίση, μην ξεχνιόμαστε). Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα μαζί με διασκευές από την βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.

Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις δυνατές ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαΐδης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης Γιαννιτσόπουλος βάζει την δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου δίνει τον παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες του Λεωνίδα και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους Clash, τους Killers, τους Pulp, τους Depeche Mode, τους Violent Femmes και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού ήχου.

Παρασκευή 5 Απριλίου
ώρα έναρξης: 22:30

Τώρα Κ44 (είσοδος ελεύθερη)
Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
210 3423560

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here