10/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

HURTS Live

Παρασκευή 25 Μαρτιου (Block 33,Θεσσαλονικη)
Σάββατο 26 Μαρτιου (Fuzz Club,Αθηνα)

Κάποιοι είπαν ότι η φιλοσοφία των Indie θέλει τις μπάντες κυκλοθυμικές, εσωτερικές και σκοτεινές. Οι Hurts δεν  φαίνονται να υιοθετούν ακριβώς αυτή την άποψη. Με έδρα το Manchester και με σαφείς επιρροές από το πνεύμα των pin-up pop stars και από τους hi-nrg disco ήχους των 80’s, εγκαινιάζουν ένα δικό τους ύφος και τοποθετούνται αυτόνομα στον χάρτη της electro-pop σκηνής.

Ο δίσκος τους απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις και χαρακτηρίστικε ως λαμπρά σκοτεινός και επίσης τόσο ειλικρινής που αγγίζει το άσεμνο! Αντιφατικός όρος, όπως θα έπρεπε άλλωστε… Το πρώτο single από το album τους είναι το “Wonderful life” και τόσο το τραγούδι όσο και το video clip είναι αυτό ακριβώς το ασπρόμαυρο φόντο που ο Theo Hutchcraft και ο Adam Anderson θέλουν να παρουσιαστούν στο κοινό τους. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το glam μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο του indie είναι το “Devotion”, το ντουέτο με την Kylie Minogue.

Τους Hurts θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Block 33 (Θεσσαλονικη) και το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Fuzz Club (Aθηνα).

Τιμή internet : 20 ευρώ

Link Θεσσαλονίκης : http://www.hurtsme.eventbrite.com
Link Αθήνας : http://www.hurts.eventbrite.com

Τιμή προπώλησης : 25 ευρώ
Τιμή ταμείο : 30 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Εισιτήρια Προπωλούνται : Metropolis (Θεσσαλονικη) & Ticket House (Αθηνα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here