3/9/2013
www.musiccorner.gr

Συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια ταξιδεύουνε στο χρόνο», θα δώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στη Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2013.

…Όταν το παραδοσιακό συναντά το έντεχνο, όταν το παλιό συναντά το καινούργιο και όταν το χθες συναντά το σήμερα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με πέντε σπουδαίους μουσικούς, θα μας ταξιδέψουν, σ’ ένα πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που όχι μόνο δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά παραμένουν σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας και επίκαιρα ως τις μέρες μας.

androulakis_2013_09_001

Επίσης, θα ακουστούν, χαρακτηριστικά τραγούδια της Κρήτης, αλλά και τραγούδια, που ο Νίκος έχει ερμηνεύσει στις μέχρι τώρα δισκογραφικές του δουλειές, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη, «Στης μνήμης το κλαδί» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011.

Συμμετέχει η Ντίνα Γιακουμάκου.

Το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, θα συνεχισθεί, την Παρασκευή 6/9, (Ώρα 21:00), στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», όπου σε συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου, θα ερμηνεύσει έργα Ελλήνων δημιουργών, καθώς και ένα απόσπασμα από τον Ερωτόκριτο.

Η συναυλία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013» και είναι αφιερωμένη στα «100 χρόνια από την  ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα».

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Λεωνίδας Τζωρτζάκης.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013
Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας

Ώρα 21:30
Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here