26/4/2012
www.musiccorner.gr

O Νίκος Χαλβατζής, ένας από τους πιο ιδιόρρυθμους «δημιουργούς» της νέας γενιάς που έρχεται και πέρασε, με μία αναπαράσταση των τραγουδιών του σε ένα χώρο που φιλοξενεί και προτείνει το διαφορετικό όχι σα λύση μα σαν λειτουργία παγιωμένη και οικεία.

Ιδιοσυγκρασιακός τραγουδοποιός με νέο τρόπο λόγου και ήχου, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους: το «Πλάνο Εξόδου» σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα (με συμμετοχή Μάλαμα, Τάνιας Τσανακλίδου, Θεοδοσίας Τσάτσου και Γιώργου Μιχαήλ) και το «Γκόλεμ #» (με συμμετοχή Μαρίας Παπαγεωργίου), καθώς και υπό εργασία κομμάτια από το τέλος της τριλογίας που έρχεται.

Στιγμιότυπα και θραύσματα των προσωπικών μας ημερολογίων, που μόλις αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε. Απτάλικα και δέλτα, μοιρολόγια και θόρυβος, της τάβλας ποστ. Με υπόκρουση un-cut βίντεο por-no, οι κρυφές μας ευαισθησίες αδάμαστες στο φιλικότερο δυνατό αντίτιμο.

μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο

Ο Γιάννης Σταθόπουλος, παρέα με την κιθάρα και τα πεταλάκια του μέσα από επάλληλα live loops και ασπρόμαυρες κινηματογραφικές séquence θα επαναδιαπραγματευθεί το υλικό του πρώτου του δίσκου «Ασκήσεις Ισορροπίας», αλλά και νέες συνθέσεις.

«Γιάννης Σταθόπουλος»:  πειραγμένες ακουστικές κιθάρες και live loops
«Νίκος Χαλβατζής»:      κιθάρα, μπαγλαμάς, λοιπά
«Κώστας Τσιώλης» :      rhodes, synth, toy piano, ύφος
«Δημήτρης Γρηγοριάδης»: ντραμς

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, 10:00 μμ

Nixon
Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός

Τηλ.: 210 3462077
Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here