25/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση χωρίς ποτό.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν την χειμερινή σεζόν μ’ ένα πανηγυρικό τελευταίο άναμμα του «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» τους, για μια και μοναδική βραδιά στο KYKLOS LIVE STAGE, την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Η μουσική παράσταση του τραγουδοποιού (που ξεκινώντας θριαμβευτικά απ’τον Πειραιά γύρισε -με αλλεπάλληλα sold-out- όλη την Ελλάδα), ανεβαίνει επιτέλους και στην Αθήνα.

Ειδικά για τις ανάγκες τoυ live, ο “ΚΥΚΛΟΣ” θα …τετραγωνιστεί! Τα τραπέζια θα φύγουν από την πλατεία και θα υπάρξουν μόνο περιορισμένες θέσεις για καθήμενους στα θεωρεία. Κι αυτό γιατί οι χορευτικές φιλοδοξίες που έκρυβαν πάντα καλά μέσα τους ο ατσούμπαλος τροβαδούρος, η θερμόαιμη μπάντα του και οι φίλοι τους, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεδιπλωθούν!

foivos_delivorias_live_2013_01_36

Θα υπάρξουν και εκλεκτοί καλεσμένοι-έκπληξη (κάποιοι απ’αυτούς μάλιστα θα έρθουν …ακάλεστοι!) Το σίγουρο είναι πάντως πως θα είναι εκεί όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’ το ’89  έως τώρα, καθώς κι ένα σωρό άλλα τραγούδια που ο ίδιος αγαπάει εμμανώς.

Η είσοδος θα απαγορευτεί αυστηρά σε όσους επιβάλλονται διά του φόβου, σε όσους βολεύτηκαν στο παρελθόν τους και σε όσους νομίζουν πως θα την βγάλουν καθαρή.
Την συναυλία θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here