6/5/2011
www.musiccorner.gr

5 Μαΐου 2011, O Τάσος Ξιναρής αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Universal Music Greece. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον Βίκτωρα Αντίππα, Regional President, Universal Music Group International.

Ο Τάσος Ξιναρής, 43 ετών, αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των δραστηριοτήτων της Universal Music Greece, η οποία χειρίζεται και τις δραστηριότητες της εταιρίας στην Κύπρο. Ο Τάσος Ξιναρής έρχεται στην Universal Music μετά από εννιά χρόνια επιτυχημένης καριέρας ως Chief Marketing Officer του NetMed Group, ενός από τους κορυφαίους παροχείς  συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης στην περιοχή της Μεσογείου. Πρόσφατα διετέλεσε σύμβουλος στην ελληνική κρατική τηλεόραση και εμπορικός σύμβουλος στην πρώτη pay-TV πλατφόρμα της Κύπρου, την Lumiere TV.

Ο Βίκτωρ Αντίππας σχολίασε: «Η μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα χρειάζεται το όραμα, τις δεξιότητες και την εμπειρία στις multi-media υπηρεσίες ενός δυναμικού μάνατζερ όπως ο Τάσος, ο οποίος καταλαβαίνει πρώτα απ’ όλα ότι η μουσική οφείλει να είναι κερδοφόρα, όπως και άλλα ζωτικά θέματα μιας βιομηχανίας που αλλάζει ριζικά».

Ο Τάσος Ξιναρής με την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε: «Πρόκειται για μια νέα εποχή για τη μουσική βιομηχανία και για τα μουσικά ταλέντα στα οποία εμείς όλοι πιστεύουμε και επενδύουμε. Ανυπομονώ να σταθώ δίπλα στους καλλιτέχνες μας ώστε να διευρύνουν την επιτυχία και το κοινό τους μέσα από δημιουργικές και εμπορικές ευκαιρίες που προσφέρονται σε έναν κόσμο με πολλές πλατφόρμες επικοινωνίας, όπου ο καταναλωτής δείχνει πρώτος το δρόμο στον οποίο πρέπει να βαδίσουμε».

Η Universal Music κατέχει τη μερίδα του λέοντος στη μουσική αγορά με ένα σπουδαίο portfolio καλλιτεχνών παγκόσμιας εμβέλειας (μεταξύ άλλων U2, Lady Gaga, Rihanna, JLo, Kanye West, Black Eyed Peas, Bon Jovi, Justin Bieber, Eminem, Sting, Amy Winehouse, Tokyo Hotel), αλλά και Ελλήνων (μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, οι Goin’ Through, οι Μέλισσες, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Δήμος Αναστασιάδης). Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι η ολοκληρωμένη προώθηση των ήδη καθιερωμένων καλλιτεχνών, αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων, παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην τεχνολογία των μέσων όσο και στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here