16/7/2014
www.musiccorner.gr

Αδάμ Τσαρούχης σε ένα μουσικό βράδυ διαφορετικό από όλα τα άλλα…  στον υπέροχο χώρο του Fragma Café στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα. Σε μουσικές επιλογές από τον χώρο της Jazz και όχι μόνο, με τραγούδια όπως το “Fly me to the moon”, “L.O.V.E”, “All of Me”, “My Funny Valentine” κ.α., τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με Jazz διάθεση, το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο «Με τον Καιρό» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη, η διασκευή του «Τί σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» του Β. Τσιτσάνη από το νέο cd του Retropolis II, το «Μία αγάπη για το καλοκαίρι» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και έναν νέο δίσκο έτοιμο να κυκλοφορήσει.

tsarouxis_2014_07_01

Μουσικές που σιγοτραγουδήσαμε σε ρομαντικές βραδιές ή αγαπήσαμε μέσα από θρυλικές ταινίες. Μελωδίες και ήχοι που μας ταξιδεύουν στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο και μέσα σε μία στιγμή μας καλούν να ερωτευτούμε με Jazzy και  Swing  διάθεση. Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.α. ,  καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με κέφι.

Μαζί του οι τέσσερις εξαίρετοι μουσικοί, Κώστας Αναδιώτης στο πιάνο,  Αδάμ Δόγκας στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, Έλλη Δαδήρα στο κοντραμπάσο και το τραγούδι και oΔημήτρης Χριστοδουλάκης στα τύμπανα. Μια καλοκαιρινή βραδιά που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει να τραγουδήσετε και να χορέψετε μέχρι το πρωί στη μοναδική ατμόσφαιρα του Fragma Café, κάτω από τα αστέρια!

ADAM TSAROUCHIS and BAND LIVE
“Come fly with me”

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 / 9:30 μ.μ.

Fragma Café
Φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα
Τηλ: 210 81 43 415

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here