27/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Γιώργος Ανδρέου συμπράττει επί σκηνής, με τρεις νεότερους δημιουργούς του τραγουδιού, τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, τη Μαρία Παπαγεωργίου και την Ευτυχία Μητρίτσα.

Το υλικό των δίσκων που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει “Όμορφοι και ηττημένοι” (Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου) – “Μυστικός Προορισμός” (Ευτυχία Μητρίτσα),δίνει το στίγμα τριών φωνών – τριών νέων προσώπων του Ελληνικού τραγουδιού και γίνεται η αφορμή για τη
συνάντηση τους με τη μουσική του Γιώργου Ανδρέου. Ο μουσικός κόσμος του οποίου περιλαμβάνει ένα σύνολο εξαιρετικών τραγουδιών, γνωστών κι αγαπημένων, τραγουδισμένων από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές της εποχής μας.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο Σταυρό του Νότου καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις δεκαετίες. Οι Τέσσερις μαζί στήνουν μαζί ένα μουσικό δρώμενο, μια παράσταση όπου οι ίδιοι παράγουν τον ήχο (πιάνα, αρμόνια, κιθάρες, ακορντεόν, τζουράδες, μεταλλόφωνα, κρουστά) και την ερμηνεία.

Προτείνουν τραγούδια τους, διασκευάζουν τραγούδια άλλων που αγαπούν, μπερδεύουν γλυκά εποχές και ήχους, προσωποποιώντας τη διαδρομή από την ιδιωτική έκφραση στη δημόσια ενσάρκωση, από την κληρονομιά στην ανταπόδοση, από την Παράδοση στο Σήμερα.

Τέσσερα πρόσωπα στη σκηνή, σε μια μουσική σκυταλοδρομία, τέσσερα πρόσωπα σε όλους τους ρόλους μιας μουσικής παράστασης.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό.

Σταυρός Του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here