19/2/2013
www.musiccorner.gr

Μια φρέσκια και απρόσμενη πρόταση έχει να σας κάνει ο Σταμάτης Γαρδέλης από 26 Φεβρουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη στις 22.30 στήνοντας ένα μουσικό πρόγραμμα στο πιο δραστήριο stage της πόλης το Socialista.

Έχοντας στο πλευρό του τους Κλειδί του Soul, τέσσερις ορεξάτους μουσικούς και φίλους, πάντα έτοιμους να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με ετερόκλητα κομμάτια που θα κάνουν κατάσταση.

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες «Come With Me» και «Άντε Σπάσε» συναντούν τα «Νύχτωσε Νύχτα», «Για το καλό μου», μέχρι και την «Φραγκοσυριανή» τραγούδια που τραγουδιούνται μόνα τους ή σε ακούραστα medleys.

Με ελεύθερη είσοδο και συναυλιακή διάθεση ο Σταμάτης Γαρδέλης σε ρόλο τραγουδιστή και οι Κλειδί του Soul με all time classic αλλά και νέα κομμάτια σ’ ένα multi culti ποτ πουρί υπόσχονται να σας ανεβάσουν και να δημιουργήσουν ένα party. Όποια κι αν είναι το στυλ ή ηλικία σας, ένα δικό σας κομμάτι θα κρύβεται σίγουρα κάπου εκεί.

Ένα πρόγραμμα με νεύρο και διαρκείς εναλλαγές ρυθμού. Ένα πρόγραμμα μεταξύ φίλων, χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη στα τελευταία πρότυπα που θέλουν τη νύχτα πιο παρεΐστικη κι αυθόρμητη στοχεύοντας στο κέφι και στο χαμόγελο.

Έναρξη:Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
Ημέρες Παραστάσεων :  κάθε Τρίτη
Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: Ελεύθερη
Τιμή ποτού: 8 €

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3474733

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here