Απόστολος Ρίζος  – Καλοκαίρι 2016

Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του abum με  τίτλο ‘6’ , περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής οι προγραμματισμένες εμφανίσεις είναι:

  • 12/7  Σαντορίνη –Φηρά (Χώρος Στάθμευσης ΤΑΧΙ – Φεστιβάλ Στρογγύλης)
  • 15/7 Χίος – «Οδύσσεια»
  • 21/7 Μυστράς – Veil Bistrot
  • 23/7 Καλαμπάκα – «Αέρινο»
  • 6/8 Δονούσα – «Corona Borealis» (Λιμάνι Δονούσας)
  • 8/8 Άνδρος (Με τον Γιώργο Ανδρέου – αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου) –
  • 17/8 Αμοργός -Vendema

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία παρουσιάζει ένα ανανεωμένο  μινιμαλιστικό μουσικό project  με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.

Thetikh_Fwnh_Gazarte_53_rizos

Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα συμπράττει  μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή  Κουέλη και τον  Mojo στα τύμπανα, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.
Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (“Τι να θυμηθώ”, Να ’μαστε μαζί, Μη φύγεις) συναντούν τα πιο πρόσφατα («Το ψάρι», «Σ΄αυτή τη χώρα», «Παιδικό Τραγούδι»)  για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη , τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Ανδρέου, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.

Παίζουν: Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops, Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops, Mojo: τύμπανα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here