Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έρχεται στην Αθήνα και θα βρεθεί στο Γυάλινο – Upstage τις δύο πρώτες Παρασκευές του Νοεμβρίου: 4 & 11 Νοεμβρίου. Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του, οι «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μες στη χαρά είν’ ο πόνος». Ένα εξαιρετικό σεστέτο εγχόρδων αποτελούμενο από κορυφαίους μουσικούς που παρασέρνουν τον ακροατή καθώς βυθίζονται και οι ίδιοι σε ένα αισθαντικό, καθάριο και μελωδικό ταξίδι.

mpampis_papadopoulos_kookoo_2014_04_002

Παράλληλα, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε και κάποιες ηλεκτρικές στιγμές, καθώς ο Μπάμπης Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσει την μουσική που έγραψε για την ταινία «Μικρό Ψάρι» (κυκλοφόρησε σε συλλεκτικό βινύλιο από την FeelGood Records), την ώρα που θα προβάλλεται βίντεο με μέρη της ταινίας ειδικά επιμελημένο για αυτές τις παραστάσεις από τον σκηνοθέτη της, Γιάννη Οικονομίδη.

Συντελεστές
Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα)
Μιχάλης Βρέττας (βιολί)
Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι)
Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο)
Τάσος Μισυρλής (τσέλο)
Τίτος Καργιωτάκης (κονσόλα ήχου)

Ώρα Έναρξης 22:30
Τιμές: 15 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here