30/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Antwan Andre Patton, γνωστός με το καλλιτεχνικό του “Big Boi” και τη συμμετοχή του στους OutKast με τον Andre 3000, μίλησε για το δεύτερο άλμπουμ της σόλο καριέρας του, αποκάλυψε τον τίτλο και αναφέρθηκε και στη σόλο καριέρα του συνεργάτη του στους OutKast.

Το δεύτερο άλμπουμ του Big Boi έχει τίτλο “ Vicious Lies and Dangerous Rumors”. Οι “rumors” που είχαν κυκλοφορήσει ανέφεραν ότι ο τίτλος του άλμπουμ θα ήταν “Daddy Fat Saxx : Soul Funk Crusader”, αλλά ο Big Boi μέσω Twitter διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε τον πραγματικό τίτλο. Στο μήνυμά του ο Big Boi ανέφερε ότι η νέα του δουλειά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι έχει ολοκληρωθεί το 80%.

Στο άλμπουμ του Big Boi υπάρχουν συνεργασίες με τους Kid Cudi, Big K.R.I.T. και UGK, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες καθυστερήσεις μετά την ολοκλήρωσή του, όπως στο πρώτο σόλο άλμπουμ του καλλιτέχνη που καθυστέρησε εξαιτίας της εταιρείας.

Ο Big Boi αναφέρθηκε και στον συνεργάτη του στους OutKast, τον Andre 3000, ο οποίος ετοιμάζει την πρώτη του σόλο δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του. Το άλμπουμ του Andre 3000 θα κυκλοφορήσει μετά το “Vicious Lies and Dangerous Rumors”.

Οι θαυμαστές των OutKast, αφού απολαύσουν τις σόλο δουλειές των μελών του γκρουπ, θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή πριν τους δουν να «μαζεύονται» για να συνεχίσουν την κοινή τους καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here