Εξαιρετικός νέος ερμηνευτής με δυναμική παρουσία, πολλές επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και καίριες δισκογραφικές συμμετοχές, ο Χάρης Μακρής, για μια και μοναδική εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου, την Παρασκευή 10 Μαΐου, με ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από το πρώτο του μεγάλο δίσκο με τον γενικό τίτλο “Άλμπουμ” αλλά και τραγούδια δημιουργών που έχει ξεχωρίσει.

Άλμπουμ… από τον Χάρη Μακρή
Δέκα τραγούδια συνθέτουν το Άλμπουμ του Χάρη Μακρή. Δέκα τραγούδια αληθινά σαν τις φωτογραφίες της ζωής μας, που τον χαρακτηρίζει η ποικιλομορφία και η πληθωρικότητα και που γεννά συναισθήματα ποικίλα και πληθωρικά, όπως οι φωτογραφίες των παλιών οικογενειακών μας άλμπουμ. Δέκα τραγούδια που δεν έχουν καμία σχέση με συμβατικές ανακατασκευές.

Συνοδοιπόροι του στο στοίχημα του Χάρη Μακρή εκλεκτοί καταξιωμένοι δημιουργοί: Λίνα Δημοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Αντρέας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Κουμπιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , Νίκος Μωραΐτης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Κυριάκος Ντούμος, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ελένη Σιούφτα, Σταύρος Σταύρου, Λευτέρης Χαψιάδης.

Το “Άλμπουμ” ανοίγει με το ‘‘Το τραγούδι μου κερί’’ σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και μουσική του Χάρη Μακρή και είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι ζουν και αναπνέουν μέσα από τη σχέση τους με το καλό ελληνικό τραγούδι.

Κλείνει μ’ ένα τραγούδι για τους χαμένους της ζωής σε στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη και μουσική του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος και προλογίζει το δίσκο.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Νίκου Μέρμηγκα, ο οποίος με εκφραστική ελευθερία και σπάνιες δεξιοτεχνικές αρετές έχει δώσει σπουδαίες προσεγγίσεις που υπηρετούν υποδειγματικά το πνεύμα και την ουσία των τραγουδιών.

Παίζουν οι μουσικοί:
Πλήκτρα-Ενορχήστρωση: Άκης Μουχλιανίτης
Μπουζούκι-Τζουρά: Άρης Κούκος
Μπάσο: Χάρης Κελλάρης
Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης
Ακκορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου
Κιθάρες: Βαγγέλης Κονταράτος

Παρασκευή 10 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975

Τιμή εισόδου: 14 ευρώ με μπίρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here