Ο ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος παρουσιάζει στο θέατρο «Χυτήριο» τη μουσική παράσταση «Προορισμός» για μία και μοναδική εμφάνιση (Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου) στις 21:30.

Με άξονα το πρώτο του προσωπικό ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Προορισμός» (σε μουσική δική του και Γιώργου Δίπλα και στίχους Διονύση Καρατζά, Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, Νίκης Κωνσταντοπούλου, Κωνσταντίνου Μάγνη, Νίκου Λαδικού) που κυκλοφορεί από τη «Phonograph Music», αλλά και τραγούδια σημαντικών ελλήνων συνθετών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Νότης Μαυρουδής, Λένα Πλάτωνος, Διονύσης Σαββόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης κ.ά.), καθώς και τραγούδια από την ευρωπαϊκή μουσική σκηνή (Jacques Brel, Astor Piazzolla κ.α.) ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος κάνει στάση στην Αθήνα, την πόλη που αγάπησε κι έζησε τα τελευταία χρόνια.

Ένα παιδί με μια βαλίτσα ξεκινάει το ταξίδι του μέσα στον χρόνο με σκοπό να βρει τον τελικό του προορισμό. Μεγάλοι έρωτες που τον στιγμάτισαν, φίλοι που σκόρπισαν μέσα στον χρόνο, γλυκές αναμνήσεις που γίνονται σκιά του, δυνατές μνήμες και έντονες συγκινήσεις, δίψα για αναζήτηση, ελπίδες και όνειρα, η εξομολόγηση και η παραδοχή των φόβων του, η ανάγκη επικοινωνίας με τη μητέρα του, οι δύσκολες στιγμές στο μοναχικό δρόμο που διανύει και η ανάγκη για την αληθινή αγάπη, τον οδηγούν στον τελικό του προορισμό που δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό. Ένας προορισμός αυτοδίδακτος με στόχο βαθύ και μακρινό και με την ελπίδα να παραμένει πάντα ζωντανή.

«Στρίψε και πάρε άλλο δρόμο
Ας είναι έστω πιο μικρός
Πάτα γερά πάνω στο φόβο
Και γίνε εσύ ο προορισμός»

Νίκη Κωνσταντοπούλου

konstantopoulos_2015_01

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Ντούρης
Κείμενα: Νίκη Κωνσταντοπούλου
Animation  – Video Art: Γιώργος Μελισσαρόπουλος
Αφήγηση – Φωνητικά: Μαρία Ρούτση
Σώμα: Δανάη Αναστασίου
Επιμέλεια κοστουμιών: Βάλια Ψωμιάδη

Παίζουν οι μουσικοί:
Βιολί: Γιώργος Ντούρης
Κοντραμπάσο: Μιχάλης Δάρμας
Ακορντεόν: Κώστας Νικολόπουλος
Βιολοντσέλο: Nikolai Komissarov

Ήχος: Λοΐζος Λοΐζου
Φώτα: Βασίλης Κλωτσοντήρης

Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Αθήνα – Γκάζι (5’ από το μετρό στ. Κεραμεικού)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412313

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here