Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Δήμος Αναστασιάδης, έχοντας διανύσει μεγάλη απόσταση στην ελληνική δισκογραφία με δίσκους όπως το «Αντίθετη Τροχιά» και το «Άλλος Εγώ», κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες το άλμπουμ «ΙΔΙΑ ΜΑΤΙΑ», από το οποίο έχουν ήδη βγει αγαπημένα τραγούδια-επιτυχίες όπως τα «Μείνε Δίπλα Μου», «Αχ Ελένη», «Αν Τολμάς», «Περιμένω Να ‘ρθεις» και «Ίδια Μάτια»!

Το άλμπουμ «ΙΔΙΑ ΜΑΤΙΑ», που θα ακουστεί στη LIVE παρουσίαση στο δισκοπωλείο του ΙΑΝΟΥ την Τρίτη 29/9 στις 18:00, περιέχει έντεκα εκλεκτά κομμάτια, όλα -εκτός από δύο- σε μουσική του ίδιου του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νέας γενιάς κι αυτή τη φορά μας εκπλήσσει ξανά με τις μοναδικές μουσικές του!

Τους στίχους των 11 συνολικά τραγουδιών υπογράφουν εκλεκτοί δημιουργοί: Νίκος Μωραΐτης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιώργος Λεμπέσης, αλλά κι ο σπουδαίος Χρόνης Αηδονίδης στο παραδοσιακό «Αχ Ελένη». Για πρώτη φορά επίσης έχει γράψει στίχους και ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης στα τραγούδια «Ίδια Μάτια» και «Έλληνας».

Το άλμπουμ «ΙΔΙΑ ΜΑΤΙΑ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music

anastasiadis_2015_09

ΙΑΝΟΣ
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ. 210 3217810

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here