ΠΡΟΣΟΧΗ

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Απριλίου συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά
στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
αναβάλλεται λόγω ασθενείας.
Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Τα εισιτήρια που είχαν προπωληθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Πληροφορίες στα τηλ: 2310 510081, 6949 950530

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μια εποχή που τελειώνει και μια άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια «Καλλιθέα». Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του επιτυχημένης παράστασης, που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν παρουσιάστηκε.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει για μία και μοναδική βραδιά την «Καλλιθέα» στο club του Μύλου.

foivos_delivorias_live_2016_02_027

Ο Φοίβος, με τη γνωστή «ενδόξως μπάσταρδη» μουσική παρέα του, θα παρουσιάσει ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Καλλιθέα», αλλά και αγαπημένα τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία του.  Με ηλεκτρισμό και αγωνία θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του ’80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ’ αυτό. Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ.

Η «Καλλιθέα», που κυκλοφορεί από την Inner Ear, αποτελείται από  11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν’ αλλάζει θέση. Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του ’80, αλλά η «Καλλιθέα» δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας.  Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα.  Κι ύστερα να κλείσει  πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.

“Μύλος Club”
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Εισιτήριο θεάματος: 12€, προπώληση: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here