ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθώντας τις συστάσεις περί προστασίας της δημόσιας υγείας, το live του Funky Franky στο Σταυρό του Νότου club αναβάλλεται για τις 17 Μαΐου.

————————

Ο Funky Franky έρχεται για μια μοναδική συναυλία «Όχι Τυχαία» στον Σταυρό του Νότου Club, την Κυριακή 15 Μαρτίου 17 Μαΐου.

Ο νεοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, «Σχεδόν Τυχαία», που κυκλοφόρησε το 2019 μαζί με κομμάτια που αγάπησε και τον σημάδεψαν, από τον Bowie και τον Κηλαηδόνη μέχρι τους Radiohead και τον Πουλικάκο. Στο πλάι του μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών τον στηρίζει στη μουσική του πορεία –όχι πάντα αγόγγυστα– και κινείται με άνεση στα μονοπάτια του ροκ, του μπλουζ και της τζαζ.

Ο Funky Franky κυκλοφορεί στην πόλη και μαζεύει μικρές ιστορίες της καθημερινότητας, παρατηρεί και σχολιάζει τους έρωτες που έρχονται και παρέρχονται, τον χρόνο που περνάει χωρίς να κάνει παύσεις και εκφράζει μεγαλόφωνα τις απορίες του. Ακολουθώντας πιστά τον απαράβατο κανόνα: «καλύτερα να γελάμε, παρά να κλαίμε», ακόμη και αν γελάμε με τα χάλια μας, προσκαλεί το κοινό σε μια βραδιά με κέφι, ελαφρύτατο προβληματισμό και πολλά sing alongs.

Παίζουν
Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο)
Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο, synths)
Δημήτρης Στασινός (ηλ. κιθάρα)
Γιώργος Κωστόπουλος (ηλ. μπάσο)
Γιώργος Κασαβέτης (τύμπανα)

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020
Ώρα έναρξης: 21:00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35 -37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Είσοδος: € 12 με κρασί ή μπύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here