10/5/2012
www.musiccorner.gr

O George Gaudy κάνει μια στάση παρέα με τα τραγούδια του στην σκηνή του Faust. Την Πέμπτη 17 Μαΐου ο ιδιαίτερος εκατομμυριούχος έρχεται να γεμίσει με τις μελωδίες του την ανοιξιάτικη Αθήνα.

Το “Millionaire”, ο πρώτος προσωπικός δίσκος του George Gaudy, αναγγέλλει την άφιξη ενός νέου τραγουδοποιού με απρόσμενη αισθητική, ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και πολύπλευρα ερεθίσματα. O George Gaudy, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την “κατώτερη” μουσική. Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικά πάρτυ και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή. Αυτή την εποχή ολοκληρώνει το κλασικό πιάνο, αλλά και τις σπουδές του στη Θεολογία. 

Η πρώτη του διάκριση ήρθε με τη συμμετοχή του στο 48 Hour Music Project, όπου και κέρδισε τα βραβεία καλύτερου τραγουδιού, καλύτερων στίχων και καλύτερου εξωφύλλου με το τραγούδι “The Absence Of Many”. Το Νοέμβριο του 2010, το “Come Again”, μια από τις πιο γαλήνιες στιγμές του “Millionaire”, αναδείχθηκε Τραγούδι του Μήνα από το μουσικό portal Jumpingfish.gr.  Από τότε, ο George Gaudy έχει συμμετάσχει σε αρκετές live διοργανώσεις, με αποκορύφωμα το περσινό ARK Festival στη sold out πρώτη μέρα του.

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2012
Ώρα Έναρξης 22.00 – Είσοδος 5 ευρώ

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
210 32 34 095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here