Ο Γιάννης Πάριος και η Φωτεινή Δάρρα ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και την εορταστική τους διάθεση και μας καλούν σε βραδιές ονείρου στο STAGE LIVE  στην Θεσσαλονίκη.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2014 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ο κορυφαίος ερμηνευτής και η νέα μεγάλη φωνή ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που τα έχει «ΟΛΑ». Ο Γιάννης Πάριος σε τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Σε ένα πρόγραμμα από καρδιάς. Με τη ζεστασιά της φωνής του απογειώνει μια μουσική παράσταση που τα έχει «ΟΛΑ».

parios_darra_afisa_2014_12_01

Η Φωτεινή Δάρρα, η νέα ερμηνεύτρια των μεγάλων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Μαμαγκάκης), αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστριά της, παρουσιάζει ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών απαιτήσεων πρόγραμμα  από την έντεχνη ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή και από την προσωπική πορεία της φωτίζοντας και αυθεντικούς λαϊκούς δρόμους. Επιστρέφει στην αγαπημένη της συμπρωτεύουσα αποδεικνύοντας πως η διασκέδαση μπορεί να είναι τέχνη!

Σας περιμένουμε σε μία παράσταση σταθμό που θα γεμίσει τις νύχτες της Θεσσαλονίκης με μαγικές στιγμές αλλά και ξένοιαστα τραγούδια που θα καταλήγουν σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

STAGE LIVE
26ης Οκτωβρίου, αρ. 27 – Θεσσαλονίκη
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 566 768

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here