Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 8:30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων ελλήνων δημιουργών στον Σταυρό του Νότου Plus.

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται από τη Δράμα και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων: «Κράμα», «Χρώμα» και «Αναβράζοντα Δισκία», με αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, όπως η 5η και 6η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Ροκ, που διοργάνωσε η ΕΡΑ το 1996.

Συνεργάστηκε με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Μήτσης κ.α.

aetopoulos_afisa_2016_04

Έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές «Ό,τι Αρχίζει να Κυλά» (2002, Universal Music), «Μαύρο Κρασί» (2007, Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» (2013, από την εταιρεία του Δημήτρη Ζερβουδάκη «Κύμα»).

Στον τελευταίο του δίσκο περιέχονται 12 καινούρια τραγούδια, τα περισσότερα σε στίχους και μουσική του ίδιου. Στο τραγούδι «Χαμένο μονοπάτι» τούς στίχους έγραψε η Ασκληπειάδα Κυριάκου, ενώ στο «Μαχαίρι» και τον «Λαβύρινθο» τη μουσική μοιράζεται με τους Άλκη Ζιώγα και Δημήτρη Βασίλα, αντίστοιχα. Ιδιαίτερες στιγμές του δίσκου είναι το τραγούδι «Μετανάστης» με τη συμμετοχή του Δημήτρη Ζερβουδάκη όπως και η διασκευή  του τραγουδιού «Δεν είμαι ποιητής» του Νίκου Παπάζογλου.

Ένα μουσικό ταξίδι 56 λεπτών από ήχους με ηλεκτρικές κιθάρες (το ομώνυμο τραγούδι («Η ζωή μου γελά»), μέχρι τους ήχους της άρπας και της κλασικής κιθάρας («Ακόμα σε θυμάμαι»), έως και σε δρόμους πιο λαϊκούς με τον μπαγλαμά στο ζεϊμπέκικο («Λαβύρινθος»). Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτόν το δίσκο τις ενορχηστρώσεις στα περισσότερα τραγούδια έκανε ο Ηλίας Κόζας των “koza mostra”, ο οποίος  έπαιξε και τις ηλεκτρικές κιθάρες.

Συμμετέχουν πολλοί φίλοι τραγουδιστές και μουσικοί, όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Βούλα Κουκάκη, ο Γιάννης Μήτσης, ο Δημήτρης Μπασλάμ και ο Φώτης Σιώτας.

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here