Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο «Ρυθμός Stage» με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της νέας δουλειάς του Κώστα Τριανταφυλλίδη “Αστρικός Χάρτης“.

triantafyllidis_kostas_2016_03_002

Σε μία κατάμεστη αίθουσα μίλησαν  ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας και εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρείας «PROTASIS»  ο Νίκος Οικονόμου. Στη συνέχεια ο Κώστας Τριανταφυλλίδης περιέγραψε με συγκίνηση λεπτομέρειες για την νέα του αυτή δουλειά. Οι στιχουργοί Γρηγόρης Μαρινάκης και Πέπη Δουρέκα ευχαρίστησαν τον δημιουργό για τη συνεργασία και το κοινό για την ένθερμη υποστήριξη και ανταπόκρισή του.

Ο Γιώργος Νταλάρας με τη σειρά του, με λόγια καρδιάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον φίλο του Κώστα Τριανταφυλλίδη και συγκίνησε το κοινό με την αμεσότητά του. Με μοναδικό τρόπο ερμήνευσε το τραγούδι  «Αγάπες που παλιώσατε», σε στίχους της Πέπης Δουρέκα, και ενθουσίασε εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου.


Στην παρουσίαση ερμηνεύτηκαν όλα τα τραγούδια του «Αστρικού Χάρτη»  από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη σε μια ζεστή, φιλική και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here