31/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Taylor Swift μίλησε για τον Sir Paul McCartney, την απεριόριστη εκτίμηση στη μουσική του αλλά και την έμπνευση που πήρε από τη δουλειά του. Η ξανθιά τραγουδίστρια της country έχει πλήρη γνώση της δουλειάς του Sir Paul από τα πρώτα του βήματα.

Η μουσική του με κάνει να αισθάνομαι ότι υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από όσο πιστεύουμε αλλά και ότι η αγάπη μπορεί να υπάρξει στην αληθινή αγνή μορφή της. Αλήθεια, αυτό δεν είναι που θέλουμε να νιώσουμε ακούγοντας μουσική;”, αναρωτήθηκε η Taylor σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Το να βλέπει κανείς τον Paul να κάνει αυτό που κάνει στα 69 του χρόνια, είναι πηγή έμπνευσης. Βρίσκεται συνέχεια στο χώρο της μουσικής και εξακολουθεί να κάνει ευτυχισμένους τους θαυμαστές του. Οι περισσότεροι μουσικοί μόνο στα όνειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν μια τέτοια θρυλική καριέρα”, συνέχισε η Taylor πριν αποκαλύψει ότι η μουσική της είναι βαθιά επηρεασμένη από τον Paul McCartney αλλά και ότι πέρασε την παιδική της ηλικία ακούγοντας τους δίσκους του.

Ανακάλυψα τη μουσική του μόνη μου όταν ήμουν ακόμα μικρή. Μετά άρχισα να αγοράζω δίσκους, cd ακόμα και κασέτες του ίδιου και των Beatles. Ο Paul περιγράφει τη ζωή του και όσα έμαθε σχετικά με την αγάπη με τόσο μοναδικό, ευφυή και απλό τρόπο. Νιώθω σα να έχω μπει στην καρδιά και στο μυαλό του”.

Η Taylor είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το είδωλό της και εντυπωσιάστηκε ακόμα περισσότερο από την ευγένειά του. “Όταν τον γνώρισα στα παρασκήνια μιας συναυλίας στο Nashville θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήμουν όταν ανακάλυψα πόσο απλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Τον είδα να ερμηνεύει ζωντανά το “Blackbird” και είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου”, ολοκλήρωσε η πανέμορφη τραγουδίστρια…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here