Ο Μιχάλης Ρακιντζής για μια ακόμη φορά έρχεται στο Gagarin205 όχι μόνο με τις δυνατότερες και αγαπημένες επιτυχίες του αλλά και για την πρώτη live παρουσίαση του ολοκαίνουργιου album του “Insane”.

rakintzis_afisa_2018_03

Συναυλία “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ”

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Η μουσική για μένα μπορεί να υπήρξε πάντα ένας μοναχικός δρόμος ως προς τη δημιουργικότητα, άλλα όλοι εσείς μου τον κάνατε αρκετά συντροφικό, χρόνια τώρα, και μέσα από τη δισκογραφία μου και σε όλες τις live εμφανίσεις μου, οι οποίες να τονίσω ότι θέλω πάντα να χαρακτηρίζονται από μια διαφορετικότητα για να μπορούμε να «περπατάμε» σε γνώριμα και αγαπημένα μονοπάτια αλλά με νέες προσλαμβάνουσες κάθε φορά.

Ιδιαίτερα, στο αγαπημένο stage του Gagarin205, έχω πραγματοποιήσει και Full Band project, και edm-hardstyle project, ακόμη και unplugged και την κάθε φορά τη ζήσαμε με τον ίδιο παλμό, αφού αυτό που μας ενώνει δεν είναι το set, αλλά να μπορούμε να ανταλλάσσουμε δυνατή ενέργεια και να επικοινωνούμε μεταξύ μας συναισθηματικά.

Σας περιμένω και αυτή τη φορά, για μια δυνατή νοσταλγική βραδιά, μια βραδιά όπου επίσης θα παρουσιάσω live για πρώτη φορά και τα καινούργια τραγούδια μου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μου CD “Insane”. Όσο για το τι είδους project θα είναι… το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι για άλλη μια φορά θα είναι διαφορετικό.

Μ.P.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ. 211 4112500

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 8 €, ταμείο 10 €

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here