Στις 24 Μαρτίου, o Monsieur Minimal, καλεσμένος από την MinceMusic, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που τον ανέδειξε και τον αγάπησε, για ένα μοναδικό full band live show.

Βράδυ Πέμπτης, ο γνωστός εναλλακτικός τραγουδοποιός, θα ανέβει στη σκηνή του Club του Μύλου, παρέα με το πρόσφατο άλμπουμ του «High Times», αλλά και τις γνωστές πληθωρικές του μελωδίες, από τις παλαιότερες δουλειές του.

monsieur_minimal_live_2015_04_004

Ο Monsieur Minimal, μετρά ήδη 4 προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και εξαιρετικές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης, οι μουσικές του έχουν ντύσει τηλεοπτικές -και όχι μόνο- διαφημίσεις στην Αμερική και τον Καναδά, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η φωνή της οποίας ακούγεται στον δίσκο του Πάστα Φλώρα, αλλά και το αξέχαστο opening act που έκανε για την συναυλία του Moby).

Με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlists, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.

Επιστέγασμα αυτής της πορείας, το πρόσφατο άλμπουμ του με τίτλο «High Times», που ακούγεται παντού και τον κατατάσσει οριστικά ανάμεσα στους σημαντικότερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Το άνοιγμα της συναυλίας θα αναλάβουν οι εκρηκτικοί The Vagina Lips, με την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους E.P «Youth in Chaos» που κυκλοφορεί από τη Mo.Mi. Records.

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal: Vocals & Guitar
Programming & Synthesizer: Eliot
Drums: Kopουl
Bass: Velis
Trumpet: Κώστας Κατσαρός

Μύλος club Stage
Γεωργίου Ανδρέου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Ώρα Προσέλευσης:  21:00

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 8 euro / Γενική είσοδος 10 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here