Σε μία ξεχωριστή βραδιά υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου φίλους αλλά και το κοινό στο Public Café, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Εισιτήριο» σε βινύλιο. Την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος ο καλλιτέχνης που καλωσόρισε τον κόσμο δίνοντας το έναυσμα για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον παραγωγό του Μελωδία 99,2, Ξενοφώντα Ραράκο σε ρόλο δημοσιογράφου.

portokaloglou_parousiasi_eisitirio_2017_11_001

Στην αρχή της κουβέντας μίλησαν, εν γένει, για την αξία του βινυλίου αλλά και την ιδιαίτερη σημασία του συγκεκριμένου, αφού κυκλοφορεί 21 χρόνια μετά το βινύλιο του «Άσωτου Υιού».

Στη συνέχεια, ανέλυσαν τη μουσική εξέλιξη του Νίκου Πορτοκάλογλου από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα μέχρι σήμερα, ενώ ο καλλιτέχνης μίλησε για τις συναισθηματικές διακυμάνσεις από τις οποίες πέρασε δημιουργώντας αυτό τον δίσκο, αλλά και τι σημαίνει κάθε τραγούδι για τον ίδιο. Τα θέματα που ανέκαθεν επηρεάζουν τον Πορτοκάλογλου είναι η κοινωνία, η πατρίδα, οι σχέσεις, οι άνθρωποι και όσα βιώνει καθημερινά ο ίδιος και οι γύρω του.

 

Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό ακουστικό live, όπου ο ίδιος έπαιξε κάποια από τα ήδη γνωστά τραγούδια του άλμπουμ («Εισιτήριο», «Μαζί» κ.ά.), αλλά και παλιότερα όπως «Τα Καράβια Μου Καίω», «Θάλασσά Μου Σκοτεινή» και «Ό,τι Δε Σε Σκοτώνει».

portokaloglou_parousiasi_eisitirio_2017_11_002

Το «Εισιτήριο» κυκλοφορεί σε CD, βινύλιο και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here