Την Παρασκευή, 19 Μαΐου, στην Αυλαία της Θεσσαλονίκης, ο Nomik, frontman του σπουδαίου ελληνικού psych rock συγκροτήματος Sleepin Pillow και παλαιότερα των Universal Trilogy, θα παρουσιάσει στο κοινό για πρώτη φορά το debut solo album του με τίτλο “I Ain’t Gonna Be A King”, που κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου.

Θα απολαύσετε έναν εντελώς διαφορετικό Nomik σε σχέση με τις άλλες live εμφανίσεις του, με τη συνοδεία live μπάντας να συμπληρώνει ιδανικά την performance!

Οι εμπνεύσεις των τραγουδιών, οι μήτρες θα μπορούσε να πει κάνεις των ιστοριών που πραγματεύονται στον δίσκο, προέρχονται είτε μέσα από προσωπικά βιώματα του καλλιτέχνη αλλά και φανταστικές αναζητήσεις, είτε από παρατηρήσεις του πάνω σε καταστάσεις της καθημερινότητας με το αντίθετο φύλο μέσα στο χρόνο. Όλα τα κομμάτια διαθέτουν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για τον δημιουργό κι έχουν μια ιστορία να πουν κι ακόμα περισσότερες να κρύψουν.

nomik_2017_05

10 γυναικείες προσωπικότητες, 10 θηλυκοί χαρακτήρες που και οι ίδιοι ίσως έχουμε συναντήσει, πρόκειται να συναντήσουμε ή μπορεί και να μη συναντήσουμε ποτέ παρά μόνο να διαβάσουμε ή να ακούσουμε γι’ αυτούς στη πορεία της ζωής μας!

Κάποιες ίσως αναγνωρίσουν σε κάποιο από τα κομμάτια μια φίλη, μια περιγραφή για κάποια άγνωστη, περισσότερο ίσως, όμως, τον ίδιο τους τον εαυτό. Κάποιοι ενδεχομένως ένα χαμένο ή ανεκπλήρωτο έρωτα, μια κοπέλα που πέρασε από τη ζωή τους, έναν έρωτα της πρώτης ματιάς μέσα στη νύχτα, την κοπέλα που τώρα έχουν και τους συνοδεύει!

Το album αναφέρεται στη γυναίκα αρχέτυπο μέσα από την οποία εκπορεύεται και εκπληρώνεται η ίδια η αγάπη και πώς η ίδια αλλά κι ο άνδρας αντιλαμβάνεται αυτή τη φύση. Η γυναίκα που ανάλογα με το κέφι και τις διαθέσεις της είναι άλλοτε προσιτή, άλλοτε όνειρο απόμακρο και μπορεί εύκολα να μετατρέπεται σε χίμαιρα, ευλογία ή και ουτοπία.

10 ιστορίες με στοιχεία φανταστικού, πραγματικού, κλασικού ακόμη και comic που προσεγγίζουν κλασικές φόρμες των πτυχών της γυναικείας προσωπικότητας και ύπαρξης, μέσα στις οποίες όμως αντανακλούν χιλιάδες κρυμμένες ιστορίες μιας κι εκεί έξω, ευτυχώς υπάρχουν, δρουν και κρύβονται αμέτρητοι τύποι γυναικών.

Την Παρασκευή, 19 Μαΐου ελάτε στην Αυλαία να κάνετε μια βουτιά στις αναμνήσεις και τις στιγμές που πέρασαν, να εμπνευστείτε για αυτές που θα έρθουν και να απολαύσετε στο σύνολο του ένα album που θα μιλήσει στην ψυχή σας.

Παρασκευή, 19 Μαΐου
Έναρξη: 21:00

Θέατρο Αυλαία
Πλατεία ΧΑΝΘ (πλευρά Τσιμισκή), Θεσσαλονίκη

Είσοδος: 8 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here