Με αφορμή το νέο υλικό αλλά και τα -αισίως και αναίμακτα- δέκα χρόνια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο “Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς” ο Ορέστης Ντάντος μας προσκαλεί στην παρουσίαση – παράσταση που ετοίμασε αποκλειστικά και μόνο με κομμάτια από το ολόφρεσκο X Hotel αλλά και τραγούδια από όλη την έως τώρα πορεία του.

Αλήθεια, εσύ ποιο τραγούδι θες ν’ ακούσεις;
Το X Hotel είναι η τελευταία ολοκληρωμένη δουλειά του Ορέστη Ντάντου, ο οποίος αποφάσισε να μη χρεώνονται οι επισκέπτες του, και έτσι το υλικό κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω.

Καλωσορίσατε στο X Hotel.

Το ξενοδοχείο μας δεν προσφέρει τίποτα από όσα προσφέρουν όλα τα υπόλοιπα. Εδώ μπαίνετε με δική σας ευθύνη και κανείς δεν ξέρει σε ποιο δωμάτιο θα μείνετε τελικά. Κάθε τραγούδι κι ένα δωμάτιο. Κάθε δωμάτιο κι ένας άνθρωπος, ένα νέο συναίσθημα.

Κάντε “check in”, υπομείνετε τη βροχή κι ας είναι άγρια, το “δωμάτιο 101” άλλωστε είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να υποδεχτεί κάθε ψυχή και σώμα, παρέα με όλα τα σημάδια, όλα τα παράσημα.
Το κατάλυμα βρίσκεται στα κρυφά μέρη του εαυτού μας και είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από κάθε επισκέπτη που αναζητά τον εσωτερικό επαναπροσδιορισμό του, μέσω της ακρόασης“.

Το X Hotel είναι το νέο υλικό του πάντα ευρηματικού και ασυγκράτητου Ορέστη Ντάντου ο οποίος έφτιαξε ένα ξενοδοχείο που τους χωράει όλους. Όλους…

Συντελεστές:
Κώστας Χριστοδούλου : τύμπανα
Γιώργος Καρδιανός : ηλεκτρική κιθάρα
Λεωνίδας Πετρόπουλος : ηλεκτρικό μπάσο
Σταματία Φουρλεμάδη : τρομπέτα
Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος
Φωτισμοί: Γιάννης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Έφη Χουντή
Artwork: Λευτέρης Αποστολόπουλος

Πέμπτη 2 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Σταυρός του Νότου club

Eίσοδος: 12 ευρώ (μπύρα|κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here