Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά τις sold out εμφανίσεις του φέτος τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου, επανέρχεται για 2 ακόμα τελευταίες εμφανίσεις την Παρασκευή 1 και 8 Ιανουαρίου 2016.

—————–

Ο Πάνος Μουζουράκης, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, μας προσκαλεί στο Σταυρό του Νότου, τις Παρασκευές από 27 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου.

Με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές, αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές». από το live άλμπουμ του «Πάνος στο γκαζόν», που κυκλοφορεί τέλη Νοεμβρίου με τη ζωντανή ηχογράφηση από την συναυλία του στον κήπο του Μεγάρου.


Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.

Κάθε Παρασκευή από 27 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου
Έναρξη 22.30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here