Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο αλλά και τον Απρίλιο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης κλείνει τη χειμερινή σεζόν στον «τόπο του εγκλήματος» τις δυο Παρασκευές μετά το Πάσχα: 6 & 13 Μαΐου.

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια που προέρχονται από την προσωπική του δισκογραφία, από ξένη, αλλά και τη δισκογραφία φίλων του, που σέβεται και αγαπάει. Μέσα στο πρόγραμμα όμως, πέρα από τα τραγούδια υπάρχει και διάδραση, προφορικός λόγος, εξήγηση γιατί γίνεται όλο αυτό, αλλά και προβληματισμοί, που βγαίνουν χιουμοριστικά με τη βοήθεια του κειμένου που έχει γράψει η Κάτια Κισσονέγρη.

mouzourakis_2015_11_001

Ο Πάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε για αυτά τα live : «Δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που είχατε δει τον Δεκέμβριο, γιατί σέβομαι την ανάγκη του κοινού για αλλαγή και το ότι ζούμε σε μια εποχή, που οι αλλαγές είναι αναγκαίες για αυτό, θα βάλω το… μπλε πουκάμισο για τις εμφανίσεις αυτές».

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Αντώνη Κονταρά στα video.

Οργάνωση Παραγωγής: ΜΕΤΡΟ Music Productions

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9226975

Έναρξη 22:30

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here