Ο Πάνος Παπαϊωάννου, μετά τη συνεργασία του με τη Μελίνα Κανά, ξεκινά τις ανοιξιάτικες βόλτες του με τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους καθώς και ένα πρόγραμμα αναφορά στο καλό ελληνικό τραγούδι. Από παλιά λαϊκά μέχρι το σήμερα, καινούρια τραγούδια αλλά και γνωστά αγαπημένα.

Δευτέρα 9 Απριλίου,
Λαμία το μεσημέρι
& Βόλος το βράδυ

Τρίτη 10 Απριλίου
Πτολεμαΐδα

Τετάρτη 11 Απριλίου
Τύρναβος

papaiwannou_sunenteuksi_2017_05_013

Ο Πάνος Παπαϊωάννου μας συστήθηκε με «Τα Μεροκάματα» των Καραντωνίου – Παπαχαραλάμπους. Ένα τραγούδι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τού κόσμου και «κατέχει» πλέον μια σταθερή θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ακολούθησε ο πρώτος δίσκος «Ο χορός των ημερών» με τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη, Παντελή Θαλασσινού και Λαμπρινής Καρακώστα και πρόσφατα ο δεύτερος δίσκος «Τα φώτα στην πλατεία» πάλι σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου
και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους με τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου
και της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Από νεαρή ηλικία είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σταυριανός, ο Νίκος Μαμαγκάκης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γιώργος Ζήκας, ο Κώστας & Βασίλης Πρατσινάκης, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α. και πιο πρόσφατα με τη Μελίνα Κανά σε καλοκαιρινές και χειμερινές εμφανίσεις με τους Rom Royale.

Μαζί του
Αλέξανδρος Κούρος – πιάνο, φωνή
Ζαχαρίας Γερασκλής – λαούτο, μπουζούκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here