Ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις 2 sold out παραστάσεις τον Φεβρουάριο επιστρέφει στον Πειραιά για μία τελευταία παράσταση……. Παρασκευή 19 Μαΐου.

Ο Παντελής Θαλασσινός  μαζί με έξι φίλους του:
τον Πέτρο Βαρθακούρη: κοντραμπάσο
τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί
τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα
τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά

και ηχολήπτες τον Γιώργο Καρυώτη, κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του, τον Πειραιά. Θα παρουσιάσει, με διάθεση ακουστική και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: “Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός” και “Με δυο ρολόγια”.

stn_live_2016_09_023_thalassinos

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει. Τραγούδια του Θαλασσινού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά:  «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος»… Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Opening act : Καλλιτενική Κολεκτίβα Πλέγμα

Παρασκευή 19 Μαΐου
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Ώρα έναρξης: 22.30

Kremlino
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010

  • Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
  • Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ
  • Προπώληση viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here