Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το “The Ace of hearts Tour” και θα πρωταγωνιστήσει φέτος το χειμώνα αυτή την φορά σε θεατρική παράσταση στο Pantheon.

vakxes_lignadis_rouvas_2013_07_16

Ο τίτλος της  «Ηρακλής : οι 12 άθλοι», σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Λιγνάδη και σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Ο Σάκης Ρουβάς θα έχει τον βασικό ρόλο στο έργο, αυτόν του Ηρακλή και πάνω στην σκηνή θα αποτυπωθούν πλήρως οι μάχες που έδωσε ο μυθικός ήρωας και αγαπημένος πολλών μικρών παιδιών. Η παράσταση θα συνοδεύεται και από μουσικές αποχρώσεις με τραγούδια σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γνωρίσει την αναγνώριση για την ενασχόλησή του με το τραγούδι και εσχάτως με το θέατρο, για το οποίο δηλώνει ότι το αγαπάει πολύ. Μάλιστα, πέρυσι πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Βάκχες του Ευριπίδη» στο ρόλο του Διονύσου. Για αυτόν το ρόλο τιμήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τα βραβεία θεάτρου «Κάρολος Κουν».  Όπως και στις Βάκχες, έτσι και στον Ηρακλή, συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά στο Pantheon Theater, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους στην Αθήνα,  ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου. Ο “Ηρακλής” είναι ένα έργο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ έχουν προβλεφθεί και πρωινές παραστάσεις τις καθημερινές (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη) για τα παιδιά. Παρασκευές και Σάββατα, οι παραστάσεις θα είναι βραδινές, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο παραστάσεις, μεσημέρι και απόγευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here