ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο, στις 2/10/19, δεν θα πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους.

Επιστροφή εισιτηρίων:

  • Οι αγορές που έχουν γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά (www.ticketservices.gr & tickets.public.gr) θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφή στην κάρτα θα γίνει χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από τους αγοραστές.
  • Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

——————————-

Ο Σταμάτης Κόκοτας, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές μας, με τη μεγάλη καλλιτεχνική πορεία, που μας χάρισε σπουδαία, κλασικά τραγούδια, έρχεται την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ηρωδείου, για τη μεγάλη αναδρομική συναυλία, «Στης Ακρόπολης τα Μέρη».

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα τραγούδια μιας καριέρας που σφραγίστηκε από συνεργασίες με μεγάλους δημιουργούς: Ξαρχάκος, Τσιτσάνης, Μούτσης, Καλδάρας, Σπανός, Χατζηνάσιος, Θεοδωράκης, Ζαμπέτας, Κατσαρός και δεκάδες άλλους.

Μια ξεχωριστή καριέρα που μετρά πάνω από μισό αιώνα, με τραγούδια που συνεχίζουν να μας συγκινούν: «Ο Τρελός», «Πες πως μ’ αντάμωσες», «Γιε μου», «Στου προφήτη Ηλία», «Όνειρο απατηλό», «Που πας χωρίς αγάπη», «Δεν το μπορείς», «Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα», «Στου Όθωνα τα χρόνια», «Με τι καρδιά τον κόσμο ν’ αρνηθώ», «Πήρες το μεγάλο δρόμο» και τόσα άλλα που παρέμειναν κλασικά μέσα από την ερμηνεία του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι μια σπάνια περίπτωση τραγουδιστή που, με τη δωρική και συνάμα ρομαντική του ερμηνεία, σφράγισε ό,τι τραγούδησε. Η πρώτη του προσωπική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, είναι το επιστέγασμα αυτής της μοναδικής μουσικής διαδρομής.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Οκτωβρίου, συμμετέχουν ο Δημήτρης Κόκοτας και η Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου.

Ενορχήστρωση: Σπύρος Παγιάτης
Παραγωγή: Cricos

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Τιμές εισιτηρίων
15 € Άνω διάζωμα, Φοιτητές, ΑμεΑ, άνεργοι

30 € Γ΄ ζώνη
45 € Β΄ζώνη
60 € Α΄ζώνη
70 € Διακεκριμένη ζώνη

Προπώληση
TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: ticketservices.gr
-Καταστήματα PUBLIC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here