«Όλοι ένα» Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε ένα one man show!

Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη και πριν από την εξόρμηση του καλοκαιριού σε Ελλάδα και σε πέντε Ηπείρους, «Όλοι Ένα» για δυο μοναδικά βράδια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Σάββατο 28 Μαΐου & Κυριακή 29 Μαΐου.

Η βραδιά που έγραψε στις καρδιές μας!

«Όλοι ένα» Φίλα με.

Το ζήσανε και το χειροκρότησαν όλοι. Το κοινό μας, οι φίλοι, οι δημοσιογράφοι, τα social media, πολιτικοί, έγιναν Όλοι Ένα.

Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου μας, Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών μας Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, όλοι οι τεχνικοί  και συνεργάτες, οι χορηγοί μας, όλοι μαζί όλοι ένα, κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης

Όλοι ένα.

Αρχηγός ο Έρωτας.

Τρεις γενιές τραγούδια.

Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων.

Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων.

Ας πούμε σώζω στον σκληρό δίσκο εκείνα που θα ‘παιρνα μαζί μου. Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι…

Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική που δεν σταματάει ποτέ.

Σουίτα αισθημάτων, λειτουργικό της Αγάπης…

Τόσα βράδια μια ζωή…

Για δύο ώρες στο πιάνο μου και παντού, ανάμεσά σας, με καλεσμένους τρεις θαυμάσιους συνεργάτες: Άρης Βλάχος μουσική διεύθυνση, πλήκτρα. Βάϊος Πράπας, λαϊκά έγχορδα, κιθάρα. Γιώργος Ταμιωλάκης, βιολοντσέλο. Και πέντε αγγέλους συμπαραστάτες, δυνατούς καλλιτέχνες και δοσμένους στην τέχνη τους ολόψυχα.

«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε… κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας…»

kraounakis_speira_2016_05

Συντελεστές:
Σκηνικό: Γιάννης Μουρίκης
Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγουράς
Ήχος: Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Μουστάκας
Παραγωγή: Ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου – Σπείρα Σπείρα
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Συροπούλου
Προβολή & Επικοινωνία: Δέσποινα Κραουνάκη
Σχεδιασμός προγράμματος: Χρήστος Μουστάκας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλ. 210 4143310 & 210 4143320

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων:
Πλατεία & Α΄ Εξώστης: 20€
Β’ Εξώστης: 15€
Γ’ Εξώστης 12€

Προπώληση: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου: Τρίτη – Σάββατο: 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Κυριακή: 17:00-21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here