Στην υπέροχη μουσικοθεατρική σκηνή Αθηναΐς, ο Στέφανος Κορκολής μαζί με την συνεργάτιδά του και ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, καλεί τους String Demons για πέντε μοναδικές εμφανίσεις στην παράσταση «Φάσμα Ασμάτων».

Στην παράσταση αυτή οι String Demons θα παρουσιάσουν ένα μέρος του προγράμματός τους και θα συμπράξουν με τον Μαέστρο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη για πέντε βραδιές με πολλή… θετική και μουσική ενέργεια!

Σημείωμα Στέφανου Κορκολή

«Προς τις φίλες και τους φίλους που θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω για το πρόγραμμα, που θα παρουσιάζουμε τις Παρασκευές και τα Σάββατα στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ.

Νομίζω πως ο τίτλος της παράστασης «ΦΑΣΜΑ – ΑΣΜΑΤΩΝ» αναδεικνύει κατά κάποιο τρόπο αυτά, που θ’ ακούσετε. Πρόκειται για ένα μουσικό φάσμα, που περιέχει άσματα, τραγούδια, μουσικές, που προέκυψαν από τις εσωτερικές ανάγκες του κάθε δημιουργού, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και λόγο. Κατευθείαν από την ψυχή. Γι’ αυτό άλλωστε άγγιξαν, αγγίζουν και θ’ αγγίζουν τις καρδιές μας.

Μουσικές, που όλοι γνωρίζουμε, δοσμένες με τον πιο λιτό τρόπο, αλλά και με μία διάθεση αναδημιουργίας, όπως άλλωστε οφείλει ο μουσικός, που υπηρετεί την μουσική, να πράττει.

korkolis athinaida

Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα. Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα libertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε”. Και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη…»

«…ελάτε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες…»

Κάθε Σάββατο απο 31 Ιανουαρίου και για όλο το Φεβρουάριο, στις 10:30

ΑΘΗΝΑΪΣ
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Τηλ. 210 3480000

Ώρα έναρξης: 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here