Ο θίασος «Καρουζέλ» παρουσιάζει την παράσταση «Παίζοντας με την “Ειρήνη”», από την Κυριακή 6 Νοέμβρη και κάθε Κυριακή στις 12:00, στο Θέατρο της Αθηναϊκής Σκηνής.

Πώς μπορείς να πετάξεις στον ουρανό; Με αεροπλάνο… με ελικόπτερο… με διαστημόπλοιο και με τον… Λευτέρη! Ποιος είναι ο Λευτέρης; Ένα μεγάλο σκαθάρι. Με την βοήθειά του ο αγρότης Τρυγαίος θα ανέβει στον ουρανό για να συναντήσει τον Θεό. Εκείνος όμως έχει φύγει μακριά και πίσω του έχει αφήσει τον χαζούλη Ερμή! Ο Πόλεμος αρπάζοντας την ευκαιρία φυλακίζει την Ειρήνη μέσα σ’ ένα βαθύ πηγάδι. Μόνο ο Τρυγαίος με την βοήθεια των παιδιών μπορεί να τη σώσει…

Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον ουρανό και στην χώρα των μύθων. Μια κωμική διασκευή της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη για όλα τα παιδάκια με πολλά πρωτότυπα τραγούδια αλλά και διασκευές γνωστών παιδικών τραγουδιών. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση τραγουδώντας και χορεύοντας αλλά βοηθώντας και τον Τρυγαίο να ελευθερώσει την Ειρήνη.

eirini_2016_11

Τα διδακτικά και παναθρώπινα μηνύματα του σημαντικού αυτού έργου του Αριστοφάνη παρουσιάζονται με διασκεδαστικό τρόπο στα παιδιά, που έμπρακτα μαθαίνουν πως η ειρήνη, το σπουδαιότερο αγαθό, κερδίζεται με συνεργασία και αγάπη!

Ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Κάλβος σκηνοθετεί με κέφι τους Βέρα Μακρομαρίδους (Κόρη, Πόλεμος, Ειρήνη, Κρητικός), Θωμά Πανδή (Τρυγαίος) και Μάριον Τσιτσέκα (Μητέρα, Ερμής, Οπλοπώλης)

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Γαλήτης, ενώ η διασκευή έγινε από την Αλεξάνδρα Βουτζουράκη. Σκηνικά και κουστούμια των F&F.

Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή
Τζιραίων 13, (στάση μετρό: Ακρόπολη), Μακρυγιάννη
Τηλ. επικοινωνίας – κρατήσεις: 6948364859

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here