Ο ανατρεπτικός, ο απόλυτος σταρ, ο πρωτοποριακός Τόνι Σφήνος θα εμφανίζεται για όλο τον χειμώνα στο Gotham city γεμάτος ενέργεια και αγάπη για αυτό που κάνει!
Η μεγάλη έκπληξη και του φετινού χειμώνα που ακούει στο όνομα Τόνι Σφήνος έρχεται να μας μεταφέρει πολλές δεκαετίες πίσω και να επαναφέρει στις μνήμες μας τις χρυσές εποχές των disco με ατελείωτο χορό και τραγούδια μιας άλλης εποχής.

Στο Gotham city ο Τόνι Σφήνος θα είναι μαζί σας κάθε Σάββατο με ένα απολαυστικό show με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Οκτάπουσι», την οποία δεν πρέπει κανένας να χάσει.

meet_beer_2013_12_55_sfinos

Ο Τόνι Σφήνος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει με την cult φυσιογνωμία του να  θυμίζει τους ζαν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Με το ιδιαίτερό ντύσιμό του μας φέρνει την εικόνα τον γόηδων και των εραστών εκείνης της εποχής. Όμως, δεν επικεντρώνεται μόνο στην σκηνική του παρουσία, αλλά και στην επιλογή των  τραγουδιών, τα οποία ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο.

Τραγούδια που αγάπησε ολόκληρη η Ελλάδα  και όλοι ξεσηκώνονται στο άκουσμά τους. Τραγούδια, που προέρχονται από τις δεκαετίες του ’60, ’70 και ’80 και με τα οποία μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενιές. Κομμάτια που ερμήνευσαν πρώτοι, θρύλοι της ελληνικής μουσικής σκηνής του χθες και τα οποία προκαλούν ευχάριστες αναμνήσεις και ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη.

Ο Τόνι Σφήνος θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα μας κάνει να ξεφαντώσουμε και να τα δώσουμε όλα στους ρυθμούς μια άλλης μουσικής. Σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ του και την ικανότητά του να χαρίζει στιγμές γέλιου, το αποτέλεσμα των μουσικών του παραστάσεων στο Gotham City, σίγουρα, θα μας ικανοποιήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here