Ο τρίτος δίσκος των Cameres κυκλοφορεί!

Το ροκ συγκρότημα από την Καβάλα κυκλοφόρησε αισίως την τρίτη του δισκογραφική δουλειά η οποία έχει τίτλο «Η αγάπη έχασε την λάμψη».

Περιέχει 10 κομμάτια σε rock, pop, ατμοσφαιρικό – ακουστικό ύφος (9 τραγούδια & 1 εισαγωγικό), σε στίχους του Νίκου Γραμμάτου αλλά και του Στέφανου Τόνια. Μουσική έχει γράψει το ντουέτο Νίκος – Στέφανος, καθώς επίσης και ο Γιάννης Βογιατζής στο τραγούδι «Το κουτί», από το οποίο προέκυψε και ο τίτλος του δίσκου. Η ηχοληψία και η παραγωγή του δίσκου έγινε στην πόλη της Καβάλας και το στούντιο Nemesis του Τάσου Καραπαπάζογλου, ο οποίος συμμετέχει στην ενορχήστρωση, την παραγωγή, καθώς επίσης και στις ηχογραφήσεις.

Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν: Νίκος Γραμμάτος, Στέφανος Τόνιας, Τάσος Καραπαπάζογλου, Νίκος Βασιλειάδης, Γιάννης Βογιατζής, καθώς επίσης οι Νίκος Μπάρδης και ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα.

Το artwork είναι μια δημιουργία του Μιχάλη Μεϊμάρογλου.

Κυκλοφορεί σε cd από την Rockap Records σε συνεργασία με την B-OtherSide Records.

Ο νέος δίσκος περιέχεται στο επετειακό box-set με την δισκογραφία των CAMERES (3cd limited edition), ένα ξύλινο hand made κουτί με πυρογραφία. Δεν κυκλοφορεί ακόμα στο εμπόριο αλλά μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το ίδιο το συγκρότημα, στέλνοντας email στο cameresband@gmail.com ή αγοράζοντας το από κάποια συναυλία της μπάντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here