Ο Βασίλης Καζούλης, ξεκινά τις χειμερινές εμφανίσεις του στις 26/09 σε ένα αγαπημένο χώρο του, το Holy Wood Stage στη Λεωφ. Βουλιαγμένης στον Αγ. Δημήτριο , ενώ ταυτόχρονα γίνεται και η έναρξη της χειμερινής περιόδου της μουσικής σκηνής!

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τον χειμώνα με την επιτυχημένη εμφάνιση του καλλιτέχνη στο χώρο, τον Φεβρουάριο του 2015.

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.)

Σήμερα, παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, κυκλοφόρησε ένα νέο digital album με τίτλο «Λευκός ουρανός», σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση και παραγωγή του ιδίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…

Μαζί του απολαμβάνουμε τους Jamenson ,την υπέροχη Νεφέλη (βιολί-φωνή) και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Ρωμανό.

kazoylis_afisa_2015_09

Opening Act: Κρυστάλλινες Σκιές

Με ώριμο ήχο που επιμελείται ο Κώστας Πατσάς, με δικούς τους πειραματισμούς και δικά τους τραγούδια όπως το «Ανασαίνω ακόμα», το «Εγκλωβισμένος» το «Ελεύθερη Πτώση», το «Ίδιο έργο» και το «Δύο δραπέτες», οι Κρυστάλλινες Σκιές θα είναι το opening act στο live του Βασίλη Καζούλη στη σκηνή του HolyWood Live Stage.

Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012. Έχουν αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό τους εντός Αθηνών, στην αρχή συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς και σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση. Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν σε σημαντικές σκηνές της Αθήνας όπως το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι , το HolyWood stage, το θρυλικό Half Note, η ΜΕΘΟΔΙΑ , η ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στο Γκάζι και άλλες.

Οι συνεργασίες με τους Απόστολο Ρίζο, Νίκο Μερτζάνο , Διονύση Τσακνή, Γιάννη Μηλιώκα, KollektivA, Υπόγεια Ρεύματα, 1550, καθώς και η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Γιώργο Παντελιά από τα Κίτρινα Ποδήλατα και το opening act στην συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τα Κίτρινα Ποδήλατα αποτέλεσαν σημαντικές στιγμές για την μέχρι τώρα εξέλιξη του συγκροτήματος.

Μέσα από τα τραγούδια τους εκφράζουν τα συναισθήματα και τους κοινωνικούς προβληματισμούς τόσο των ίδιων όσο και του κοινού τους.

Οι Κρυστάλλινες Σκιές είναι:
Κώστας Ποταμιάνος: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Χρήστος Παλαμίδας: Ντραμς
Σπύρος Τσαρούχης: Ηλεκτρική κιθάρα
Σάκης Τσιαπόκης: Μπάσο
Γιάννης Μαδούρος: Πλήκτρα
Γιώργος Κυδωνάκης: Φωνητικά

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ. 210 9700418, 6942657651

Εισιτήριο προπώλησης: 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί

Είσοδος:
10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
2η μπύρα, κρασί: 5€
2ο ποτό: 8€
Special ποτό: 9€
Cocktail 9€
Φιάλη(Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα στα 6 άτομα 80€
Μπουκάλι κρασί στα 3 άτομα 30€

*Η κράτηση για τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρέωση φιάλης

Προπώληση:
viva.gr, 11876 Public, IANOS, Παπασωτηρίου, Seven spots, RELOAD, Media Markt και σε επιλεγμένα πρατήρια bp-EKO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here