24/5/2011
www.musiccorner.gr

Η  Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής, σε δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, αφιερωμένες σε αμερικάνικα standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, η αισθαντική ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης της τζαζ, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει. Με τραγούδια όπως το  Somewhere over the Rainbow,  Moonriver και  Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στα Cry me a riverNature boy και  Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους τους τους Tom WaitsVan Morrison,Joni MitchellLeon RussellRufus WainwrightBeatlesHenry ManciniGeorge Gershwin και Cole Porter.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στην Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με όχημα πάντοτε το ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ @ ΜΥΛΟΣ CLUB – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ @ ΑΕΡΙΚΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Τηλ. κρατήσεων: 23510 75115

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here