12/1/2011
www.musiccorner.gr

Μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας και με τη φήμη της διάλυσης να γίνεται ολοένα και πιο έντονη, οι Coldplay επιστρέφουν με νέο δίσκο τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, δίσκος ο οποίος θα αποτελέσει τον πέμπτο της καριέρας τους. Για αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά μίλησε ο forntman της μπάντας Chris Martin σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio 1 της Αγγλίας.

«Το νέο album θα μιλάει για έρωτα, εθισμό, εμμονές, αποδράσεις – και πώς είναι να δουλεύεις για κάποιον που δεν συμπαθείς» είπε χαρακτηριστικά ο Martin χαρακτηρίζοντας τον δίσκο ως προσωπικό για το χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι καταθλιπτικός.

Τη δική του …φιλοσοφική γνώμη για τον νέο δίσκο είπε και ο drummer των Coldplay Will Champion λέγοντας τα εξής:

«Η γυναίκα μου μού είχε πει κάποτε έναν διάλογο από ένα βιβλίο – δεν θυμάμαι ποιο – και μου έχει μείνει. Ρωτάει κάποιος έναν άνδρα «Είσαι παντρεμένος;» και εκείνος λέει «Ναι, φυσικά είμαι παντρεμένος. Έχω γυναίκα, παιδιά, όλη την καταστροφή». Καταστροφή σημαίνει κάτι μεγάλο που σε κλονίζει, αλλά όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Το θέμα είναι να αγκαλιάζεις το σύνολο. Να εκτιμάς και τα καλά και τα κακά και να συνειδητοποιείς ότι όλα είναι μέρος της ζωής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here