Μέσα από ένα μουσικό καλειδοσκόπιο, που εκτείνεται σε όλο το φάσμα του ήχου, το ντουέτο των Σωτήρη Τράγκα και Πόπης Νταλαχάνη, έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια στη δισκογραφία, με 6 ολοκληρωμένα άλμπουμ, είναι μοναδικό στο είδος του.  Μουσικοί χαμαιλέοντες, αλλά πάντα με υψηλό γούστο, οι Dilemma αγνοούν τις ταμπέλες και τις φόρμες και ανακατεύουν, με το “θράσος” του ταλέντου, τα διάφορα genres και τις επιρροές τους, με τελικό αποτέλεσμα μια συλλογή από μεστές, high fidelity συνθέσεις, είτε με στίχο είτε άνευ.

Σκοτεινοί, αιθέριοι, αφηγηματικοί, πειραματικοί, συναρπαστικοί εν τέλει, οι Dilemma μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε στο ρηξικέλευθο μουσικό τους σύμπαν. Που είναι ανεξάντλητο και …διαστέλλεται διαρκώς.

Μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στο Half Note την περσινή σεζόν, επιστρέφουν για μία ξεχωριστή θεματική μουσική βραδιά, εμπνευσμένη από σκοτεινούς, σαγηνευτικούς μύθους και μουσικές του κόσμου που επαναδιαπραγματεύονται, παράλληλα με την ερμηνεία των συνθέσεών τους, σε νέες ενορχηστρώσεις. Σαξόφωνα, κιθάρες, φωνές, κρουστά και live electronics εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους & ρυθμικές εξάρσεις, και μας καλούν σε έναν καταιγισμό ήχων και λόγου, σε μία απρόβλεπτη εναλλαγή λυρισμού και αυτοσχεδιασμού.

Με αφετηρία τη συγκίνηση κάθε εμφάνισή των Dilemma είναι μοναδική και αναδεικνύει νέες εντάσεις και ερμηνείες που συνεπαίρνουν σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.
Αυτό υπόσχονται να κάνουν και στο επόμενο live τους στο Half Note.

Μαζί τους ο:
Solis Barki: κρουστά, ηχοτοπία
και η ομάδα κρουστών Arawa

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.30

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here