5/9/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μας συντροφεύουν και φέτος! Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε, αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το καλοκαίρι περιόδευσαν σε επιλεγμένες ελληνικές πόλεις και στην Κύπρο.

Και το φθινόπωρο οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα μας αγκαλιάσουν με τις κρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Στα πλαίσια της 2011 Best Of Tour θα βρεθούν:

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011, στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι
Και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Έχουν συνθέσει πάρα πολλά τραγούδια, απλά και πιο περίπλοκα, «… ένα απλό τραγούδι είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το σύνθετο…μερικές φορές μάλιστα το απλό είναι πιο δύσκολο από το σύνθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή το απλό πρέπει να είν αι απόλυτα αληθινό και πηγαίο. Δεν φέρει άλλα όπλα, παρά μόνο την αθωότητα και την αλήθεια του...», σχολιάζει ο Πάνος και ο Χάρης συμπληρώνει σε περσινή τους συνέντευξη στο Δίφωνο «…το απλό είναι διάφανο. Δεν θέλει να κρύψει ούτε να κρυφτεί από τίποτα. Εμείς ασχοληθήκαμε κατά κόρο και με τα δύο είδη...».

Με φωνές που αλληλοσυμπληρώνονται, στίχους άλλοτε ευαίσθητους και ερωτικούς, άλλοτε καυστικά κοινωνικούς και πάντα επίκαιρους, τα τραγούδια τους αγγίζουν πάντα τις καρδιές μας… Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης… Ανόητες Αγάπες… Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… Don’t worry be happy… Γέλα πουλί μου…

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες μας ταξιδεύουν και ξυπνούν τα πιο ουσιαστικά μας συναισθήματα!

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here