18/6/2012
www.musiccorner.gr

H Inner Ear με χαρά σας προσκαλεί σ’ ένα απόλυτα καλοκαιρινό live για την παρουσίαση του πρώτου δίσκου των His Majesty The King of Spain με τίτλο “Hyena”, την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Six D.o.g.s. Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ για όσους θέλουν ν’αποκτήσουν και το cd η είσοδος  θα κοστίζει 10 ευρώ.

Info:
Τρίτη 26 Ιουνίου
Doors Open 22.00
Είσοδος: 5 ευρώ // 10 ευρώ (+ CD)

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Tηλ.: 210 3210510

Ηis Majesty the King of Spain είναι το project του νεαρού τραγουδοποιού Νεκτάριου Κουβαρά. H σχεδόν εμμονική προσήλωση στο πρώτο επίπεδο ακρόασης, η έντονη χρήση του στοιχείου της επανάληψης και η έμφυτη απέχθεια προς καθετί κυνικό, λειτουργούν σαν άλλοθι για την κατάταξη των συνθέσεών του στην ευρύτερη κατηγορία της Pop, παρά τη συχνή ενσωμάτωση Blues και Folk στοιχείων.

Αρχικά ως (ημι)ακουστικό τρίο και αργότερα ως εξαμελής μπάντα, οι His Majesty the King of Spain έχουν εμφανιστεί σ’ ένα μεγάλο αριθμό συναυλιακών χώρων (Gagarin, Σταυρός του Νότου, Κύτταρο, Rodeo, Iανός, Stage στη Λάρισα, Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, Γιορτή της Μουσικής κ.α) ενώ έχουν ανοίξει για ονόματα όπως ο Jonathan Richman, ο Μarc Almond και οι Radio Dept.

Oι ΗΜΤΚΟS είναι:
Nεκτάριος Κουβαράς (Φωνή, Κιθάρα, Βanjo)
Άγγελος Αϊβάζης (Κιθάρα, Βacking Vocals, Μαντολίνο)
Κέλλυ Μητροπούλου (Βιολί, Βacking Vocals, Πλήκτρα, Μεταλλόφωνο)
Βασίλης Βλαχάκος (Τύμπανα, Πετάλια)
Λευτέρης Λουκίσσας (Τρομπέτα, Κρουστά)
Βασίλης Νιτσάκης (Μπάσο, Κοντραμπάσο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here